Miksi Blogille Kannattaa Ostaa Oma Verkkotunnus

blogi

Kun luet internetin suosituimpien bloggaajien ajatuksia siitä, mitä he olisivat tehneet toisin, jos aloitat blogin vasta nyt, oman verkkotunnuksesi hankkiminen on yksi merkittävimmistä asioista. Tässä on viisi hyvää syytä ostaa oma verkkotunnuksesi heti, kun päätät aloittaa bloggaamisen ajatellen, että blogistasi voi tulla todella suosittu.

Omistat blogisi

Kun kirjoitat blogiasi Blogger blogspot -tyylisille blogiympäristöille, vain kirjoittamasi blogi on oma - kaikki muu on Blogger, blogspot tai jokin muu vastaava järjestelmäominaisuus, ja jos rikot heidän sääntöjään, he voivat lopettaa tilisi milloin tahansa aikaa, jolloin on olemassa riski, että menetät kaikki kirjoituksesi. Tätä on itse asiassa tapahtunut monille suosituille bloggaajille, joten älä tee samaa virhettä toivoaksesi säästää muutaman dollarin.

Uskottavuus paranee

Uskottavuus on suurin syy oman verkkotunnusblogin ostamiseen. Jos blogisi on alla oleva Blogger- tai WordPress-osoite, on itse asiassa paljon vaikeampaa tehdä blogistasi suosittu, luoda oma tuotemerkki ja imago sekä myydä tuotteita lukijoille.

Suurin osa bloggaajista, blogspotista ja vastaavista blogisivustoista, blogeista on huonolaatuisia, nämä sivustot vaikuttavat myös oman blogisi kuvaan, jos osoite on muotoa sharelancer.blogspot.com. Vastaavasti oma verkkotunnuksesi "sharelancer.com" herättää samalla tavalla, ja pelkän tosiasian uskottavuus, että olet pyrkinyt hankkimaan osoitteen, on osoitus siitä, kuinka suuri on panoksesi blogiisi.

Verkkotunnus ja hosting eivät maksa paljon

Erittäin hyvä syy saada alusta alkaen oma web-osoitteesi ja isännöintipalvelusi blogiisi on, että se on erittäin halpa ja maksaa vain muutaman dollarin kuukaudessa. Käytämme GoDaddy.com-sivustoa, jolla on hyvä hinta-laatusuhde ja johon useat erittäin suositut verkkosivustot luottavat.

Oman verkkotunnuksen isännöinti tuo joustavuutta

Hosting-palvelu viittaa siihen, että toinen osapuoli pitää fyysisesti verkkosivustoja palvelimellasi tai koko blogisi sisältöä. Kun sinulla on oma verkko-osoite, että olet ostanut isännöintipalvelun, sinulla on täysi hallinta mitä ohjelmistoa käytetään blogissasi ja mikä on blogisi ulkoasu.

Kun blogisi alkaa kasvaa vähitellen, näet kuinka tärkeä joustavuus on, kun haluat kehittää blogiasi eteenpäin ja tarjota yhä enemmän uusia asioita lukijoille pelkkien blogiviestien lisäksi.

Voit myydä blogiisi

Jos blogistasi tai verkkosivustoistasi tulee erittäin suosittuja ja taloudellisesti kannattavia, voit myydä sen myöhemmin paljon helpommin, jos blogisi on omalla verkkosivustollasi. Ehkä jonkun toisen valvonnassa blogia voidaan myydä, mutta koettu arvo on paljon pienempi ja sitä on vaikeampaa myydä.

Lähetä kommentti

0 Kommentit