Autotallin Ovien Vahvistaminen Myrskyn Varalle

autotalli

Koska autotallin ovi on usein suurin aukko useimmissa talleissa, se on yleensä alttiimpi myskytuulille. Tuulen paine voi tuhota autotallin ovet myrskyn aikana, joka sallii veden ja tuulen pääsyn talliin. Tämä voi aiheuttaa merkittäviä vaurioita huonekaluille, elektroniikkalaitteille ja yleensä koko talon sisällölle ja rakenteille. Autotallin ovi jätetään usein huomiotta, kun rakennusta vahvistetaan voimakkaita tuulia vastaan.

Massiiviset rakennusviat ja voimakkaat tuulet ovat vakuuttaneet myrskyherkät yhteisöt siitä, että asukkaiden on oltava valmiita käyttämään aktiivisia tai passiivisia vahvistusjärjestelmiä autotallioviensa hyväksi. Aktiivinen järjestelmä on erityinen vahvistustyyppi, joka on asennettava ennen voimakasta tuuletustapahtumaa, kun passiiviset järjestelmät on rakennettu tuotteeseen, eikä niitä tarvitse aktivoida erikseen. Kodinomistajalla  on vain kaksi todellista vaihtoehtoa: joko uusi autotalliovi sisäänrakennetulla passiivisella vahvistusjärjestelmällä tai autotallin oven vahvistuspaketti.

Mahdollisuus korvata autotallin ovi kokonaan on yleensä kallis toimenpide, joten autotallin oven vahvistussarja olisi hyvä valinta, jos budjetti autotallen uusimiseen on pieni. Vaikka uusi autotalliovi on melko kallis, se tarjoaa turvallisemman vaihtoehdon voimakkaan tuulen edessä.

Laadukas Autotallinovien ToimittajaJos haluat mieluummin valita halvimman vaihtoehdon, eli vahvistaa autotallin oven, voit suojata kotisi jollain seuraavista tavoista: Asenna ensinnäkin paine- tai iskunkestävät laitteet, kuten ikkunaluukut, paneelit, haitarisoidut ikkunaluukut, autotallin nosto-ovet tai asenna paine- / iskunkestävät autotallin ovet, jotka eivät vaadi ikkunoita. Jos nykyinen ovesi on iskunkestävä, mutta se ei ole tuulenpaineen mukainen, asenna hyväksytty autotallin oven tukijärjestelmä tuulenpaineen kestävyyden lisäämiseksi. Paine- / iskunkestävyysluokka varmistaa, että laite täyttää tuulenpaineen ja jätteiden törmäysvaatimukset,

Kun lisäät autotallin oven kiinnitystä varmista ensin, että sinulla on riittävästi asiaankuuluvia asiakirjoja siitä, että tuote on testattu varmennetussa testauslaboratoriossa. Tuotteen tulee olla suunniteltu kestämään sekä positiivinen että negatiivinen tuulen paine. Sinun tulee ottaa yhteyttä paikalliseen autotallin nosto-ovien toimittajaan hyväksytyistä autotallin ovien kiinnitysjärjestelmistä auttaaksesi sinua tarpeitasi varten tarvittavan järjestelmän valinnassa.Autotallin Sisustus ja Remontointi


Jotkut ihmiset haluavat, että se on sopiva autolle, toiset haaveilevat todella mukavasta työpajasta, pesutuvasta, kuntosalista tai harjoitusstudiosta omalle bändilleen. Jotkut muut ihmiset vain haluavat sen laajentavan asuintilaa ja parantavan heidän elämäntapaansa.

Sinulla on oltava sopiva budjetti vaikka haluat vain uudistaa, rakentaa uudelleen tai organisoida vain pienen osan autotallista. On ehdottomasti pidettävä mielessä tietty tavoite ja realistinen ja rajallinen budjetti sille.

Ensimmäinen askel on arvioida tarkoin tilaasi ja tarpeitasi koskevat seikat huolellisesti. Vaikka se olisi pieni autotalli, voit löytää paljon tilaa työskentelyalueellesi.

Päätöksen tekeminen projektin tekemisestä itse tai urakoitsijan palkkaamisesta riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien taidot ja projektin suuruus. Jos sinulla on vain perustaidot, voit tuottaa loistavan uudelleenorganisointiprojektin.

Voit ostaa tarvittavat huonekalut itse tarpeidesi ja käytettävissä olevan tilan mukaan. Kaapit, hyllyt, tapit ja koukut ovat välttämättömiä, jotta autotalli voidaan muuttaa käyttökelpoiseksi tilaksi viikonloppuna. Jos sinulla on mielessäsi suurempi projekti, kannattaa ehkä kysyä putkimiestä tai sähköasentajaa.

Jos suunnittelet autotallisi muuttamista oleskelutilaksi on parempi, että olet ammattilainen tai olet vaarassa vähentää oman tallisi turvallisuutta ja arvoa.

Jos valitset urakoitsijan ja tätä suosittelemme valintaan riippumatta projektin suuruudesta tai taidoista hanki projekti ammattilaiselta, jonka työn olet nähnyt ja jos sinulla on mahdollisuus hanki joitain suosituksia. On parempi nähdä omin silmin urakoitsijan taidot ja asiaankuuluvat työt, jotta voit päättää olisitko tyytyväinen hänen työhösi vai et.

Kustannukset ja rakennusajat vaihtelevat hankkeen laajuuden ja vaativuuden mukaan. Jos ei ole rakenteellisia ongelmia, autotallin viimeistely ja sulkeminen ja sen muuttaminen käyttökelpoiseksi huoneeksi veisi vähemmän kuin kaksi viikkoa. Kustannukset riippuvat materiaaleista, joita päätät käyttää mutta muista, että kallis ei välttämättä tarkoita laatua ja että halpa ei anna sinulle luotettavuutta joka kerta.

Autotalli voi olla paikka viettää monia onnellisia tunteja pitkään, jos suunnittelet sen oikein tarpeidesi ja unelmiesi mukaan.