Kuinka Tulla Miljonääriksi

miljonääri


Oli uutinen, joka nousi jonkin aikaa sitten. Artikkeli puhui yksinkertaisesta miehestä, joka työskenteli 25 vuotta huoltoasemalla ja onnistui rakentamaan 7 miljoonan dollarin omaisuuden. Kuinka vaatimattomalla palkalla ihmisestä voi tulla niin varakas?

Vastaus on melko yksinkertainen, eikä sille ole mitään salaisuutta. Aloittamalla varhaisen sijoittamisen hän pystyi eläkkeelle rikkaana miehenä. Varakkaaksi tuleminen on joku, jonka kuka tahansa voi saavuttaa, jos osaa käyttää rahaa. Investoimalla päivittäiset työntekijät rikastuvat, kun taas rahat patjan alla pitävät ovat köyhiä.

On sanonta, että paras aika aloittaa sijoittaminen on eilen. Aika on suurin vaurauden veturi, mutta sillä on myös merkitystä rahan käytölle. Nykyään on paljon rahoitusvaroja, jotka voivat tuottaa voittoja.

Minkä tyyppinen sijoittaja olet?

On paljon tapoja sijoittaa. Aina kun joku ostaa omaisuuden, olipa se kulta, hopea, osakkeet tai kryptovaluutta, he käyvät kauppaa. Kaupankäynti voi olla lyhyttä ja pitkää. Lyhytaikaiset kauppiaat eivät yleensä sijoita yritykseen tai hyödykkeeseen pitääkseen sitä kasvupotentiaalinsa puolesta. He ostavat ja myyvät osaketta saadakseen nopean voiton hintavaihteluiden perusteella.

Sijoittajat tai joilla on omaisuus pitkällä aikavälillä, sijoita, koska he uskovat sen kasvavan ajan myötä. Jalometallien, kuten kullan, hopean, platinan ja palladiumin, hinnat nousevat aina. Taloudellisesta tilanteesta riippuen kasvu voi kiihtyä tai hidastua.

Osakkeiden kohdalla asiat ovat hieman erilaiset. Osakkeisiin sijoittaminen voidaan tehdä monin tavoin. On olemassa muutamia esimerkkejä, kuten binaarivaihtoehdot ja päivittäinen kaupankäynti tai vain pitäminen assedillä pitkiä aikoja.

Mitä useimmat ihmiset tekevät

Sijoittaminen ei ole kaikille ja päivittäinen kaupankäynti vaatii aluksi tietynlaisen yksilön. Se vaatii erilaista taitoa ansaita voittoa päivittäisestä kaupankäynnistä eikä osakkeisiin sijoittamisesta.

Suurin osa ihmisistä päättää sijoittaa osakkeisiin ja jalometalleihin kryptovaluuttojen sijaan. Nuoremmat sijoittajat ostavat yleensä bitcoineja, mutta käyttävät myös säästöjään osakkeisiin. Useimmat osakkeisiin ja jalometalleihin sijoittavat ihmiset pitävät niitä vuosia. Jos rahat sijoitetaan kasvuosakkeisiin tai yrityksiin, joilla on kilpailuetu, niiden arvo kasvaa aina.

Uusi mielenkiintoinen strategia on osinkojen kasvuun sijoittaminen. Tämä strategia vaatii sijoittajaa ostamaan vain osinkoa maksavia osakkeita ja sijoittamaan osingot uudelleen ostamalla lisää osakkeita. Osinkoa maksavissa osakkeissa on osakkeita, jotka arvostavat hitaammin kuin kasvuosakkeet. Kun otetaan huomioon osingon uudelleeninvestointi, osinkoa kasvattavat sijoittajat voittavat markkinat aina voittojen suhteen. Mielenkiintoisin näkökohta on, että tällainen salkku tuottaa kuukausittaisen tulon eliniäksi omistamalla edelleen kohde-etuuden.

Markkinoiden voittaminen

Yksinkertaisesti sanottuna kaikki haluavat, että rahansa toimivat heidän hyväkseen. Sijoittaminen jalometalleihin, kuten hopeakolikoihin, kultakolikoihin, platinaan ja palladiumiin, voi olla varsin tuottoisaa, ja turvallisin tapa on sijoittaa pitkällä aikavälillä.

Aika on tärkein voimavara jokaiselle sijoittajalle. Se tekee ihmisistä rikkaita. Kuten historia on osoittautunut kerta toisensa jälkeen, ihmiset, jotka eivät selvittäneet investointejaan ja ajaneet taantumaa, toipuivat aina ja jatkoivat vaurauden kasvua. Jos jotain on, kun ajat ovat ankarat ja varat vähenevät, on parasta ostaa lisää osakkeita tai hyödykkeitä, jos ne voivat kasvaa.

Tapa tarkastella investointeja on kuin omistaa talo. Jos talo heikentyy, älä kiirehdi myymään sitä, koska myyt sen alle hinnan, josta sait sen. Se, mitä teet, on asua talossa ja odottaa kovien aikojen kulumista. Talo arvostaa jälleen ja jatkaa arvon nousua. Sijoittaminen on sama ja menestyneimmät sijoittajat lyövät aina vetoa osakkeiden ja muiden rahoitusvarojen, kuten kulta-iran, ostamisesta pitääkseen niitä vuosia.

Ihmiset, kuten Warren Buffet, Charlie Munger, Ray Dalio, Carl Icahn ja monet muut, rikastuivat ostamalla osakkeita yrityksistä, jotka he ymmärsivät ja uskoivat aikovansa pitää osakkeita monien vuosien ajan. Jos olisi ollut parempi tapa tuottaa varallisuutta, kuten päivittäinen kaupankäynti, meillä olisi varmasti vähintään yksi miljardööri, joka teki uran päivittäiskaupasta, mutta valitettavasti se ei ole todellisuutta.

Lähetä kommentti

0 Kommentit